jeśli tort weselny to zdecydownie ten z tomaszowa lub. z siedziba w Zamosciu na ul polnej...piekniejszego tortu nie widziałam... a do tego w smaku bardzo dobry, co wcale nie jest zbyt czesto spotykane bo na ogoł tort weselny wyglada ale juz nie koniecznie smakuje

poza tym maja bardzo ładne stelarze... jesli chodzi o cene to owszem jest drogo ale uwazam ze warto bo torty ktore ja widziałam i probowałam od nich imponuja nie tylko wizualnie... jak dla mnie tom.lub narazie na pierwszym miejscu. i nie prawda jest ze nie dowoza.
kolejna godna polecenia cukiernia jest ta z Izbicy o ktorej ktos powyzej juz pisał... faktem jest ze zeby dowoz byl do Zamoscia to trzeba zamowic wieksza ilosc cista np.w postaci goscincow. wypieki maja naprawde dobre,cenowo tez ok.. jesli chodzi konkretnie o sam tort to ja probowałam z Izbicy wlasnie marcepnowy, z reszta bardzo dobry. wizualnie bardzo ładny, polewa marcepanowa byla tak uformowana,ze sprawiała wrazenie sukni panny mlodej(przynajmniej mi sie tak kojazyla) tort bez zbednych dekorcji w stylu gwiazdek czy kwiaatuszów ze sztucznych barwnikow...
jesli chodzi o Zamosc to ja preferuje cukiernie Turek na nowym miescie, ciasta sa bardzo dobre-,,domowe" torty rowniez bardzo smaczne. z tego co wiem niestety nie robia tortow marcepanowych...jest jeszcze jeden minus moze pojawic sie problem ze stelarzem, choc moze do tej pory wlsciciel zopatrzył sie juz w wieksza ilosc i moze nawet bedzie jakis wybor...