www.wesele-zamosc.pl

Zamojskie forum weselne

Pomysł na prezent dla Rodziców w ramach podziękowań.

Pomysł na prezent dla Rodziców w ramach podziękowań.

Postprzez skalna_narzeczona » 30 sty 2010, o 18:02

Szukam pomysłów na podziękowania dla Rodziców od Młodej Pary. Były kwiaty, kartki z podziękowaniami, albumy, podróże... a może tak przełamać tradycje i podarować coś oryginalnego. Macie jakieś pomysły? Na pewno sporo osób z nich skorzysta. Piszcie :)
skalna_narzeczona

W tym kontekście...

Re: Pomysł na prezent dla Rodziców w ramach podziękowań.

Postprzez MerenRe » 2 sie 2010, o 18:53

My osobiście ze względu na koszty podziękowaliśmy kwiatami, a więc tradycyjnie, ale może jakieś stylizowane Wasze zdjęcie w pięknej ramce???
Szczęśliwa Żona Męża od 1 maja 2010 r.
Szczęśliwa Matka Córki od 14 sierpnia 2009 r.
MerenRe

Re: Pomysł na prezent dla Rodziców w ramach podziękowań.

Postprzez skalna_narzeczona » 3 sie 2010, o 22:05

MerenRe - ja też jestem już Żoną, za parę tygodni z rocznym stażem. :) Jeśli chodzi o prezent dla Rodziców, to My wymyśliliśmy karykatury - na podstawie zdjęcia karykaturzysta ( którego wypatrzyliśmy na allegro) narysował dla nas Rodziców. Oprawiliśmy w ładne ramy i teraz wiszą na honorowych miejscach. Podziękowań nie przygotowywaliśmy wcale, nie redagowaliśmy żadnych tekstów, niczego nie uczyliśmy się na pamięć, nie recytowaliśmy żadnych wierszy, w zasadzie nawet nie uzgodniliśmy co mówimy, ale gdy tylko wzięłam do rąk mikrofon, to wiedziałam za co chcę podziękować - takie podziękowania są chyba najlepsze bo z serduszka. A że zrobiło się łzawo, to takie karykatury od razu zmieniły nastrój na weselszy. Rodzice byli zachwyceni. A jeśli chodzi o koszty, to zapłaciliśmy sporo za oprawę, same karykatury nie były bardzo kosztowne - ale wspomnienia reakcji Rodziców na "swój" widok bezcenne :) Każdej Parze polecam, pogłówkować nad podziękowaniami, dla Młodych to może tylko punkt wesela, ale dla Rodziców to spore przeżycie. Pozdrawiam wszystkich :)
skalna_narzeczona

Powrót do Podziękowanie dla Rodziców