Coraz więcej młodych par decyduje się na wprowadzenie różnego typu urozmaiceń w trakcie przyjęcia weselnego. Widuje się już na weselach pokaz fajerwerków, tańca towarzyskiego czy krótkie skecze wykonywane przez profesjonalnych "rozśmiewaczy" Zachodnia moda? A może My Polacy zatracamy swojego ducha zabawy (który przecież od zawsze nam towarzyszył czy to na chrzcinach, komuniach, imieninach wujków,ciotek, czy właśnie weselach)? Zostały mi w pamięci obrazki z dzieciństwa kiedy to goście sami sobie podśpiewywali i organizowali czas na żywe rozmowy, śmiali w głos gdy tylko muzycy zaczynali przerwę i nie potrzebowali zachęty do dobrej zabawy. A teraz? Zaszły jakieś zmiany? Oby nie za duże, bo My mamy w planach zaangażowanie TYLKO dobrego humoru
Może wpis nie będzie do końca pasował do tego działu, bo nie wiem czy księgę gości można traktować jako atrakcję weselną, ale polecam. Postanowiliśmy zorganizować sobie taką księgę, ale jednocześnie baliśmy się że nie spotka się ona z entuzjazmem gości. Okazało się jednak, że wpisali się wszyscy.Księga była robiona na ostatnią chwilę, i nie zdążyliśmy nawet przygotować dla niej miejsca na sali, Mąż jednak w trakcie zabawy poprosił pierwszego żeby puścił ją w obieg i zaczęły się wpisy... Niektóre teksty są zabawne a inne wzruszające. Niesamowita pamiątka Polecamy - rzecz mała i nieskomplikowana a dała wszystkim sporo radości
No i wszystko jasne Jestem nie na bieżąco, za moich czasów w Zamościu była tylko szkoła tańca Myka, a teraz jest też "Studio - m2":) - doszkoliłam się w necie . Proszę napisać więcej o swojej ofercie Zapewne w szkole można się też przeszkolić z pierwszego tańca, a teraz to baaardzo, ale to baaardzo popularne Czekamy
do pierwszego tanca na wesele na razie nie uczymy (to bedzie u nas w studiu w pozniejszym czasie). ja na razie daje pokazy taneczne (nie tylko taniec brzucha) i prowadze zajecia taneczne z hiphopu, tańca brzucha i innych form tanecznych. jesli ktos jest zainteresowany to niech pisze na studio-m2@o2.pl a wiecej szczegolow jest na naszej stronie internetowej www.szalonytaniec.pl
dzień dobry, jestem szczudlarzem, jak sama nazwa wskazuje chodze na szczudlach, moim zdaniem taki szczudlarz np z cukierkami lub tez z pokazem ognia podczas weselnego przyjecia to ciekawy pomysl, w razie pytan prosze kierowac je na mx5_1991@o2.pl