www.wesele-zamosc.pl

Zamojskie forum weselne

nasze zaproszenia, propozycje...

nasze zaproszenia, propozycje...

Postprzez asylwia » 27 maja 2009, o 10:56

Zacznę ten wątek ponieważ jestem już po wyborze zaproszeń. Zdecydowaliśmy się na allegro ponieważ jest tanio szybko i zawsze można zamówić próbne zaproszenie. Najpierw zamówiliśmy takie http://www.allegro.pl/item643966445_zap ... apier.html z zewnątrz bardzo ładne ale w środku tak jakoś pusto, papier już nie jest taki ładny bo zwykły biały...nieelegancki. Więc znaleźliśmy takie http://www.allegro.pl/show_item.php?item=591520180 i na nich się skończyło. Są bardzo ładne, eleganckie, dobrze wykonane...polecam :P
coraz bliżej 11.07.09 coraz dalej 19.07.08
asylwia

W tym kontekście...

Re: nasze zaproszenia, propozycje...

Postprzez skalna_narzeczona » 27 maja 2009, o 18:15

My zdecydowaliśmy, że zaproszenia, zawieszki na alkohol i plakietki z imionami gości na stół wykonamy własnoręcznie :) Mamy takie zamiary,gorzej z chęciami,a że będziemy ich potrzebować jakoś na początku sierpnia, to jeszcze nie przysiedliśmy nad nimi. W głowach mamy wzór :)Chcielibyśmy na ładnym błyszczącym papierze (w bieli ze złotymi akcentami), z delikatnym motywem kwiatów, wykończone kalką w mlecznym kolorze. A jak już będą gotowe, to na pewno dodam fotkę. Oczywiście mam nadzieję że nie skończy się na słomianym zapale ;)
skalna_narzeczona

Postprzez Nadiaaa » 28 maja 2009, o 19:31

A my poszlismy do saloniku na Nowym miescie- Powiedz Tak- i jestesmy zadowoleni. Maja tam wszystko. Zaproszen jest mnóstwo i wcale nie drogie. Tam jest wszystko co potrzeba do slubu... :)
Nadiaaa

Postprzez skalna_narzeczona » 5 cze 2009, o 09:50

Nadiaaa, a gdzie jest dokładnie ten salonik? Jak do niego trafić. Byłam w sklepie "Inspiracje" ( Na nowym mieście, ale już go chyba przenieśli do Nadszańca), a o "Powiedz tak" jeszcze nie słyszałam.
skalna_narzeczona

Postprzez asylwia » 5 cze 2009, o 22:17

ja wiem gdzie to jest. z boku agory jakby. Jest wejście do agory to od parkingu agorowego i stamtąd na lewo (patrząc na drzwi agory) jest niski budynek w którym mieści się między innymi "Kubuś" sklep dla dzieci. I to właśnie tam tylko że wejście obok w górę po schodkach. Są tam od razu suknie, jakaś biżuteria, różne usługi jak dekorowanie kościołów czy wykonanie naklejek na alkohol. I na starówce też jest taki mały sklepik chyba też "powiedz tak"
coraz bliżej 11.07.09 coraz dalej 19.07.08
asylwia

Postprzez Nadiaaa » 11 cze 2009, o 12:09

Kolezanka dokładnie wyjaśniła gdzie jest "Powiedz Tak". Ja polecam ta firme. Tam jest dosłownie wszystko w jednym miejscu.
Nadiaaa

Postprzez skalna_narzeczona » 17 lis 2009, o 16:50

skalna_narzeczona

Postprzez Mixed » 9 mar 2010, o 18:57

W sumie jest to kwestia gustu i wydaje mi się ze ile firm tyle opinii. Ważne zeby takie zaproszenia nie kosztowały majątku. To taki detal,który nie powinien znacząco wpłynąc na nasze finanse podczas planowania wydatków weselnych.
Zespół na wesela - www.mixed.pl
Mixed

Powrót do Zaproszenia