www.wesele-zamosc.pl

Zamojskie forum weselne

Dobra Kwiaciarnia w Zamościu

Piękne kwiaty dopełnią całości

Dobra Kwiaciarnia w Zamościu

Postprzez skalna_narzeczona » 5 lis 2009, o 16:51

Jako świeżo upieczona małżonka mogę powiedzieć coś niecoś o kwiaciarni Pana Piotra Marca (Kwiaciarnia zlokalizowana jest w malutkim budyneczku za DH Hetman), bo tam zamawialiśmy wszystkie wiązanki i kwiatowe dekoracje. Właściciel rzadko pojawia się w kwiaciarni, ale można się z nim kontaktować telefonicznie, (z kontaktem mailowym jest ciężko). Niestety na miejscu nie można w wyborze podeprzeć się albumami wykonywanych aranżacji, bo takowymi kwiaciarnia nie dysponuje, ale jest tam kilka albumów z wiązankami, oraz parę propozycji na stronie internetowej - powiedziałabym skromnie, jeśli ktoś rzeczywiście nie wie czego szuka, i liczy na to że może coś mogłoby mu/jej wpaść w oko. W moim przypadku było łatwiej, bo doskonale wiedziałam czego chce. Jeśli chodzi o ceny, to bardzo przyzwoite. Bukiet jaki zamówiłam wyglądał idealnie tak jak sobie to wymyśliłam, bukiet świadkowej też był ładny. Jedyne co mnie zaniepokoiło, to fakt, że kwiaty nie były niestety świeże, co prawdopodobnie wynika z tego,że kwiaciarnia przyjmuje tak dużo zamówień że jest zmuszona przygotowywać bukiety dużo wcześniej i kwiaty już nie wyglądają dobrze, albo zamawiane kwiaty są średniej jakości - nie wnikam, ale gdy kwiaty w ślubnym bukiecie mają już zbrązowiałe brzegi nie wygląda dobrze i profesjonalnie. W dniu ślubu byłam tak pozytywnie nakręcona że mnie to jakoś specjalnie nie wytrąciło z równowagi, ale smuci fakt, że takie rzeczy mogą mieć miejsce. W zasadzie obsługa, cena, współpraca i kontakt na plus, jedynym minusem okazały się nieświeże kwiaty w ślubnej wiązance. :(
skalna_narzeczona

W tym kontekście...

Powrót do Kwiaciarnia