www.wesele-zamosc.pl

Zamojskie forum weselne

Dobry zakład fryzjerski w Zamościu.

A co Ty masz na głowie? ;) Fryzury ślubne, salony fryzjerskie... i wszystko inne co z włosem weselnym ma coś wspólnego.

Re: Dobry zakład fryzjerski w Zamościu.

Postprzez Ewcia000135 » 27 lis 2009, o 12:08

Polecam Panią Agnieszke Godecka na starowce ma swoj zakład.
Ewcia000135

W tym kontekście...

Postprzez ula81 » 8 mar 2010, o 00:21

Cześć dziewczyny, niedawno musiałam na ostatnią chwilę zrobić sobie fryzurkę (niespodziewane wesele) i uwierzcie ale w tym mętliku znalazłam salon, w którym czynią cuda. Mam zawsze problem ze swoimi włosami nie układają się tak dobrze, a tam nie dość że zrobili świetną fryzurę to i bardzo trwałą. Salon mieści się przy ul. Św. Piątka 35 i nazywa się TWÓJ STYL . Miła atmosfera i profesjonalne podejście, i co najważniejsze za przystępną cenę.
ula81

Postprzez Binna » 9 mar 2010, o 16:42

Witajcie,
a czy jakieś namiary telefoniczne na ten salon mogę poprosić? Chętnie wypróbuję, szukam kogoś dobrego do uczesania na ślub a nie jestem z Zamościa. Pozdrawiam!
Binna

Postprzez ula81 » 19 kwi 2010, o 12:28

www.fryzjer-zamosc.eu wysyłam ci adres strony internetowej tam znajdziesz wszystko adres, telefon, możesz zobaczyć jak salon wygląda. :)
ula81

Postprzez Ulijanka » 20 maja 2010, o 22:06

A czy ktoś wie coś na temat "centrum urody" Anety Łukasik (ul Wojska Polskiego) .... będę bardzo wdzięczna za opinie
Ulijanka

Postprzez Jolanta80 » 21 maja 2010, o 09:11

He he he... co do salonu pani Masilionis czy jakoś tak... to ja również nie polecam- tylko kręcą nosem jak im się coś nie podoba- no może oprócz jednej takiej grubszej fryzjerki-ta akurat jest miła. Ale reszta to żenada... Byłam tam raz- mam krótkie włosy i jedna z pań powiedziała ,ze mi tylko natapiruje (sama moge sobie natapirować w domu) Poprostu nie chciało jej się nic robic. A drugio raz poszłam z mamą- ojejciu... panie tylko narzekały,ze grube włosy i ze to długo zajmie takie uczesanie.... ach... same pesymistki tam pracują. :(
Jolanta80

Postprzez beautifuldream » 27 lip 2010, o 15:14

Ja polecam zakład fryzjerski na ulicy Granicznej111. Czesałam się tam na kilka wesel i za każdym razem wychodziłam bardzo zadowolona. Fryzura trzymała mi się całą noc i była bardzo dobrze utrwalona. Wcześniej miałam problem ze znalezieniem dobrego fryzjera, bo albo było za drogo albo źle czesały. W końcu znalazłam i jestem bardzo zadowolona. Włosy mam długie i za upięcie płacę przeważnie 70zł :)
beautifuldream

Poprzednia strona

Powrót do Fryzjer