www.wesele-zamosc.pl

Zamojskie forum weselne

Makijaż ślubny

Paznokcie, różane lico, przyczernione rzęsy :) I Panna Młoda gotowa na ten wyjątkowy dzień.

Makijaż ślubny

Postprzez mari11i » 6 mar 2010, o 11:21

Cześć. Zapewne każda miała obawy co do salonów kosmetycznych, który wybrać żeby makijaż trzymał się bardzo dlugo. Dlatego bardzo licze na Waszą pomoc. Mam bardzo wymagającą cere- naczyniową. Widoczne są rumienie żywo różowe. Dlatego makijaż musi być mocno kryjący. Poza tym rumień ten wywołuje dużą temperaturę na twarzy dlatego podkłady spływają, "topią się". Więc makijaż musi być trwały. I oczywiście piękny. Czy znacie salon kosmetyczny, który spoełniłby te wymagania?
mari11i

W tym kontekście...

Re: Makijaż ślubny

Postprzez skalna_narzeczona » 7 mar 2010, o 21:57

Radzę zrobić makijaż próbny, nawet jak już znajdziesz sprawdzony i dobry zakład kosmetyczny. Ja osobiście już nawet na forum pisałam o salonie GRETA. Miałam wyraźny, mocny makijaż, który zakrywał wszystkie niedoskonałości i utrzymał się do samego rana. Chociaż miałam kilka zastrzeżeń generalnie jestem z niego zadowolona. Ogromnym plusem takiego makijażu to fakt jak buzia wygląda na zdjęciach - rewelacja.
skalna_narzeczona

Re: Makijaż ślubny

Postprzez mari11i » 13 mar 2010, o 08:48

Dziękuję za szybką odpowiedź :* Czytałam tamten post ale chciałam się dowiedzieć czy ktoś z cerą naczyniową miał makijaż i gdzie go robił, oczywiście jeśli był dobrze wykonany. Pozdrowionka ;)
mari11i

Powrót do Kosmetyczka