www.wesele-zamosc.pl

Zamojskie forum weselne

MAKIJAŻ IDEALNY

Paznokcie, różane lico, przyczernione rzęsy :) I Panna Młoda gotowa na ten wyjątkowy dzień.

Re: MAKIJAŻ IDEALNY

Postprzez Nadiaaa » 29 paź 2009, o 17:34

POLECAM PANIĄ DOROTE BORYS. LWOWSKA 22
Nadiaaa

W tym kontekście...

Postprzez mini » 11 mar 2010, o 20:59

mi jednak brakuje w Zamościu prawdziwej wizażystki po warszawskiej szkole, tam to dziewczyn uczą wizażu i charakteryzacji. Malowała mnie kiedyś w Wawie w salonie wizażystka, dziewczyny to całkiem inna bajka. U nas niektóre kosmetyczki po wyjeżdzie na pokaz czy targi uważają się za wizażystki. I profesjonalnych kosmetyków mi brakuje, a nie szafy z przeterminowanymi cieniami. ale cóż to Zamość
mini

Postprzez czekoladka » 27 kwi 2010, o 01:52

z tego co wiem to kosmetyczka "po warszawskiej szkole" :-) jest w salonie Impuls na ulicy Wiejskiej 24i. Robiłam tam makijaż dwa razy i byłam zachwycona-kosmetyczka (są 2 i jedna wizażystka) dopasowała makijaż do mojej urody i stroju i wykonała go kosmetykami dobrych firm jak Vichy.Ponadto mogą Ci tam wcześniej jak zechcesz zrobić różne nowoczesne zabiegi na twarz-ja zamykałam popękane naczynka i efekt był od razu widoczny-co więcej utrzymuje się do tej pory:-)pozdrawiam
czekoladka

Postprzez mini » 30 kwi 2010, o 16:26

Vichy (ich kosmetyki) to nie profesjonalny kosmetyk kolorowy, jest drogi i ma wiele cennych dla cery właściwości ale nie ma nic wspólnego z wizażem profesjonalnym, chociaż na pewno lepszy jest niż jakiś fluid za 15 zł :)
mini

Postprzez Jolanta80 » 21 maja 2010, o 08:55

Prawda,że w Zamościu nie ma wizażystki z prawdziwego zdarzenia.... Wszystkie panie które nazywają się wizażystkami są pseudo.... A szkoda bo sa sytuacje gdzie chce sie wyglądać najpiękniej... Niestety nie ma wizażystki która tego dokona chociażby makijażem idealnym....
Jolanta80

Poprzednia strona

Powrót do Kosmetyczka