www.wesele-zamosc.pl

Zamojskie forum weselne

Profesjonalny fotograf ślubny :)

Fotografia - pamiątka na całe życie, a nawet więcej na całe pokolenia. Dlatego rozważnie powierzajmy tą funkcję właściwej osobie.

Profesjonalny fotograf ślubny :)

Postprzez skalna_narzeczona » 11 maja 2009, o 08:21

Wypatrzyłam dwóch, bardzo dobrych specjalistów :) Zdjęcia przepiękne, niestety Nasza data jest już przez kogoś zarezerwowana, a szkoda. Ja szukam dalej, przeszukuje neta i widzę, że jakość takiej usługi jest naprawdę na różnym poziomie. Jeśli ktoś z Was szuka tak jak ja, to podaje niżej linki, może Wam dopisze szczęście i daty będą wolne. :)
http://www.lysak.pl
http://www.ciepiel.pl

PS. A może Wy też znacie dobrego fachowca od fotografii ślubnej?
skalna_narzeczona

W tym kontekście...

Re: Profesjonalny fotograf ślubny :)

Postprzez Nadiaaa » 28 maja 2009, o 19:20

A co myslicie o Marku Madeju z Video Kadr????? Ktoś korzystał z jego usług?
Nadiaaa

Postprzez radan » 17 wrz 2009, o 10:32

Najlepszy fotograf jakiego znamy to pan ze studia "Spektrum" ze starówki, ul. staszica 31, niestety nazwiska nie pamiętam, w każdym razie ten pan jest właścicielem, taki starszy gośc:) To 100% profesjonalista. Zdjecia z pleneru i kościoła są przepiękne, jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni. Szczerze go polecamy
radan

Postprzez Nadiaaa » 26 wrz 2009, o 18:39

A ja radze unikać usług firmy Video-Kadr!!!!! Lepsze zdjęcia zrobili nam znajomi na ślubie. Totalny brak profesjonalizmu! Zdjęcia zrobili okropne! Prześwietlone, bardzo złej jakości. po odebraniu zdjęć tak sie wkurzyłam bo.... wywołali nam zdjęcia bez jakich kolwiek obróbek- dosłownie takie jak nam pokazali na komputerze po zrzuceniu z aparatu... nic nie robili z tymi zdjeciami-tylko wywołali takie!!! Wstyd!!! Mówią o sobie profesjonaliści bo pracują w telewizji Zamojskie a tak naprawdę całe gó... wiedzą! :evil: :evil: Byliśmy bardzo rozczarowani tą firmą!

NIE POLECAMY!!!
Nadiaaa

Postprzez skalna_narzeczona » 20 paź 2009, o 16:53

Koniec końców wybraliśmy fotografa z innego miasta. Na Jego temat jeszcze nic nie piszę, bo nie widziałam jeszcze zdjęć, ale już teraz mogę podpowiedzieć żeby w wyborze fotografa nie ograniczać się do samego Zamościa. W Lublinie jest kilku godnych polecenia, a koszty takie same, lub odrobinę wyższe, ale za to zdjęcia na miarę naszych czasów, a nie takie jak z lat osiemdziesiątych. W Zamościu niestety brakuje profesjonalistów zajmujących się fotografią ślubną.
skalna_narzeczona

Postprzez Ewcia000135 » 27 lis 2009, o 12:06

No racja- w Zamosciu nie ma dobrego fotografa....
Ewcia000135

Postprzez szajka87 » 6 sty 2010, o 12:39

fajne zdjęcia robi pan Wojtek Kornet i małżeństwo z Opola Lubelskiego w stronie jest coś "twoja fotografia" jakoś tak. w hrubieszowie jest tez firma weselna bruno, mają w niej fotografa powiem, że ich zdjęcia też mi się podobają. co do zamościa, to rzeczywiście słabo jest pod tym względem.
szajka87

Postprzez MerenRe » 2 sie 2010, o 18:13

http://www.htsstudio.pl - najlepsze zdjęcia właśnie w ZAMOŚCIU!!!! Jeśli szukacie czegoś innego, niż wszyscy. Czegoś Waszego, niepowtarzalnego, artystycznego. Współpraca z Panem Łukaszem świetna, a jak w końcu dostaliśmy zdjęcia, to przy oglądaniu mieliśmy łzy w oczach. Zresztą sami możecie pooglądać prace Pana Łukasza i Pani Moniki na ich blogu - znajdziecie je na stronie, którą podałam. Znalazłam ich przez internet i uważam, że był to strzał w 10. W razie pytań zapraszam na priva.
Szczęśliwa Żona Męża od 1 maja 2010 r.
Szczęśliwa Matka Córki od 14 sierpnia 2009 r.
MerenRe

Powrót do Fotograf