www.wesele-zamosc.pl

Zamojskie forum weselne

SUKNIA ŚLUBANA

... bo Panna Młoda musi być najpiękniejsza :)

SUKNIA ŚLUBANA

Postprzez Nadiaaa » 30 cze 2009, o 11:57

Gdzie szyjecie swoje sukienki ślubne? Salon- prywatnie u krawcowej a może wypożyczacie? Ja sie własnie zastanawiam... Jak u krawcowej to bede musiała jechać po materiał do Lublina bo u nas w Zamosciu nie ma takiegi\o sklepu z tkaninami ślubnymi. Chociaż doszły mnie słuchy,że ponoć ma ktoś otwierać juz wkrótce w Zamosciu taki sklep,ale co gdzie i jak.. to nie wiem. W salonie długo sie czeka-tym bardziej ze teraz sezon...
A Wy jak robicie???
Nadiaaa

W tym kontekście...

Re: SUKNIA ŚLUBANA

Postprzez asylwia » 30 cze 2009, o 14:32

ja szyłam suknię u krawcowej na starówce. Nazywa się to "Honorata". Poszłam do niej z samym zdjęciem sukni i powiedziała wtedy ile to będzie kosztować- 1400zł. Suknia wyszła piękna z jednym małym ale...ramiączka miały być inne (przejście z sukni do ramiączek miało być płynne i miały zaczynać się wysoko)ale z tym poradziłam sobie już sama. Po materiał też nigdzie nie musiałam jeździć
coraz bliżej 11.07.09 coraz dalej 19.07.08
asylwia

Postprzez Nadiaaa » 30 cze 2009, o 14:45

Jedyny zakład którego NIE polecam to salon mody slubnej "Wioletta" na starowce. Nie miła obsługa. Moja kolezanka tam szyła i mówiła,że jak chodziła na przymiarki to za każdym razem inna kobieta się nią zajmowała. Sukienka na koniec wyszła nie taka jak trzeba.
Ja podowiaduje sie co z tym sklepem z tkaninami ślubnymi-ponoć otwirają w Zamosciu. Nie chce mi sie do Lublina jechac...
Nadiaaa

Postprzez Nadiaaa » 15 sie 2009, o 17:39

UWAGA UWAGA UWAGA!!!!
Otworzony został nowy sklep w Zamościu z tkaninami ślubnymi! Z tego co wiem to mozna tam kupic tkaniny na sukienke i dodatki róznego rodzaju + jest na miejscu krawcowa która szyje suknie ślubne. Koleżanka już tam szyje i chwali sobie.
Podaje adres

ul. Żdanowska 9
Zamość
Nadiaaa

Postprzez Nadiaaa » 26 wrz 2009, o 18:45

Tissu. Tkaniny ślubne
Żdanowska 9
Zamość

Mają tam również komis sukien ślubnych!!!!
Nadiaaa

Postprzez Ewcia000135 » 27 lis 2009, o 11:34

Ja swoją suknie szyłam własnie w tym salonie na ul. Żdanowskie w Zamosciu. Sukienka wyszła śliczna dokładnie taka jak chciałam. Dałam krawcowej model sukienki z katalogu- tam suknia kosztowała 3,5tysiąca a krawcowa uszyła mi za 1300zł (już z materiałem) REWELKA!!!!
Polecam tą panią-bardzo miła i konkretna osoba. Po ślubie zaniosłam suknie w komis do niej. Jeszcze raz polecam!!! Bardzo ładne tkaniny ślubne tam mają i dodatki!!! Wszystko w jednym miejscu. Jak chodzilam po innych zamojskich salonach i wyobrazcie sobie tam krzykneli mi za uszycie takiej sukni za 2tysiace!!! Kolezanka polecila mi ten salon na Żdanowskiej- poszlam i wcale nie żałuje!!!

:D
Ewcia000135

Postprzez SanitaKłus » 27 lis 2009, o 13:47

Witajcie przyszle Panny Młode :)
Ja własnie jestem na etapie poszukiwania mojej wymarzonej sukni ślubnej. Trochę pochodzilam po Zamośćiu i musze przyznać,że ceny są wygurowane.... a suknie ktore prezentuja panie są oklepane. Np. na Nowym miescie (tam gdzie miesci sie "powiedz Tak" suknie sa drogie!!!
U pani Wioletty na starowce nie przekonala mnie ta pani co tam szyje... nie miła.
Na tej żdanowskiej miła Pani i nawet tanio :) Na miejscu materialy ślubne.
Zobacze... jeszcze troche pochodze,ale jak narazie to na plusie jest ten salon na ul.Żdanowskiej Tissu
SanitaKłus

Re: SUKNIA ŚLUBANA-nie polecam.

Postprzez sabina0910 » 4 lut 2010, o 20:53

Witam!
Nie polecam salonu ROMEO i JULIA!!! Panie tam sprzedajace stwarzaja pozory milych a tak naprawde sa beszczelne...za rozerwany tiul nie oddaly mi grosza z kaucji ktora wynosila 200 zł,u krawcowej gdybym go poprawila kwota wynosila by 20 zl.Kupilabym nowa sukienke gdybym wiedziala ze moga tak ze mna postapic...gdy przynioslam sukienke do oddania-pierwszym co dorwaly w swoje rece byl wlasnie tiul bo wiedzialy ze kazda panna mloda chcac czy nie chcac go porwie...z reszta w salonie praktycznie kazda sukienka jest wykonczona tak szybko rwacym sie materialem. Nie polecam ROMEO i JULii-postepuja z nami jak ze smieciem-poczatkowo przydatnym,potem zas zbytecznym..
sabina0910

Postprzez Anna28 » 2 maja 2010, o 09:48

A ja polecam sklep z sukniami Violetta na starówce.Cała moja rodzina szyła u tej pani suknie,nie tylko ślubne ale i wieczorowe.Miła obsługa,no i co najważniejsze ceny niewygórowane,za śliczną sukienkę z katalogu zapłaciłam około 1500zł a w innych salonach za tą samą sukienkę chcieli 2200-2500.Nie piszę już o Lublinie gdzie chcieli 3500.Tak więc jeśli szyć suknie to tylko u p.Wioli na starówce(narożny sklep na ormiańskiej 1 - naprzeciwko Hotelu Renesans) - ja naprawdę polecam.
Anna28

Postprzez Anna28 » 2 maja 2010, o 09:53

Acha odnośnie sklepu Tissu na żdanowskiej to nie polecam - jest to pseudo salon - zresztą każdy kto wejdzie to zrozumie co mam na myśli.Pozdrawiam;-)
Anna28

Następna strona

Powrót do Moda ślubna dla Niej